BLINDELINGS

De nieuwe thriller bij uitgeverij de Vries-Brouwers.

Wij bieden u een spannende lezing naar het nieuwste boek van Roland Bergeys, schitterend begeleid op accordeon door Bart Wils.

Met woord en muziek op het puntje van uw stoel! De sfeer kan u hiér al even proeven: https://youtu.be/zDhjV7AEgeQ

BLINDELINGS

In het wrak van de auto waarmee zijn zuster verongelukte, vindt oud-douanier Karel Verstappen het oorlogstestament van hun vader Cyriel. Zijn pa was een olijke cafébaas, maar uit de documenten blijkt dat hij lid was van de SS. Samen met zijn blinde nonkel Nest probeert Karel zijn verleden na te trekken. Slechts een spelletje Tetris kan af en toe afleiding bieden in zijn zenuwslopende zoektocht. Al snel blijkt dat de waard vermoord is, en dat één van zijn stamgasten de dader kan zijn….

“Blindelings” is een beklijvende pageturner, doorweven met fijne, soms pittige humor, maar ongemeen spannend. Bijna als vanzelfsprekend laat de plot de haren ten berge rijzen!

Guy Didelez, jeugdauteur: Mooi om te zien hoe de schrijver het hele verhaal dirigeert, hoe hij alwetend en zelfbewust met zijn personages speelt, terwijl die er zelf geen idee van hebben wat hen allemaal boven het hoofd hangt. Ik heb ook en vooral genoten van het ironische toontje. Een boek om van te smullen.

Bob Van Laerhoven, auteur: Verteltalent dat op volle toeren werkt!

Renilde Thys, auteur: Een heel spannend boek, waarin duidelijk wordt weergegeven dat het verleden van een mens heel zijn leven een grote rol blijft spelen en waarin de verschillende karakters en familierelaties schitterend worden weergegeven.

 

Roland Bergeys is lid van de Vereniging van Vlaamse Misdaadauteurs http://www.vvma.be/

WELKOM!

Uitgelezen Gezelschap heet u welkom. Maak hierboven uw keuze tussen Vertelensemble en Lezingen.

Voor boekingen: contacteer ons op 03/ 440 69 80 of op Roland.bergeys@skynet.be

SABAM: organisatoren van onze voorstellingen worden verzocht om zich in orde te stellen met SABAM. 

 
Foto's  op deze site: zijn van de hand van Freddy Bellis, Gilbert Aerts, Steven Bekaert. Michel Wuyts, Jean-Marie Impens en Curt Coekaerts
 

Abonneren op vzw Uitgelezen Gezelschap RSS